Voorbereiding 2018

We zijn in voorbereiding op Roparun 2018 en ik kan iedereen melden dat we bijna compleet zijn om de Roparun voor de 5e keer te gaan doen. Nog even ter herinnering: De Roparun is een loopevenement van 520 kilometer(route Parijs) waarbij RdGG, in teamverband, een sportieve prestatie levert om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Het evenement vindt plaats in het pinksterweekend van 19 t-m 21 mei 2018

Wij noemen ons de Runners van Reinier, dit jaar team 184 en het team bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan 1 1/2 marathon. Daarnaast bestaat een team uit vier tot zes fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Het totale RdGG Team bestaat uit 25 personen uit alle geledingen van onze organisatie.

We zijn nog op zoek naar jou. Zoek je de uitdaging om te fietsen, of heb je ervaring als masseur dan hebben we je echt heel hard nodig. Dat geldt ook voor de persoon die onze catering kan verzorgen. Het is een uitdaging voor ons allen en wij zouden het heel leuk vinden als je ons team komt versterken. Een collega van het lab, iemand van transport met een ijzeren conditie of iemand van opleidingen, kwaliteit, beveiliging of receptie. Je bent gewoon van harte welkom.

Kijk even naar onderstaand schema en geef je gezellig op bij A.Verburg@rdgg.nl, onze secretaris en ze neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Namens Teamcaptain: Fred van Tilborg

Sponsors 2016

 

Please follow and like us:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.